Ο Μιχαΐλοβιτς πήγε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην UEFA!

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έστειλε επιστολή στην UEFA, επιμένοντας ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν του έχει καταβάλει αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόλυσή του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η έξοδος των «λιονταριών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο προπονητής της Μπολόνια είχε προσληφθεί από την πορτογαλική ομάδα αρχές Ιουνίου το 2018, για να απολυθεί σε λιγότερο από εννέα ημέρες αργότερα. Ο Σέρβος κέρδισε την υπόθεση στο δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2019 και ο πορτογαλικός σύλλογος διατάχθηκε να καταβάλει στον Μιχαϊλοβιτς αποζημίωση 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, παρά τις αναφορές της εφημερίδας «A Bola» ότι τα χρήματα είχαν καταβληθεί, οι δικηγόροι του Μιχαΐλοβιτς δημοσίευσαν μια δήλωση στην οποία υπογραμμίζεται ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι σήμερα δεν πλήρωσε τα χρήματα που μου οφείλονται. Από την αρχή του έτους, από τότε που ο σύλλογος αναγνώρισε για πρώτη φορά αυτό το χρέος, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο παρά να προσπαθήσουν να καθυστερήσουν την πληρωμή», αναφέρεται.

«Τους τελευταίους μήνες ο σύλλογος υπέβαλε πολλές προτάσεις, αλλά αυτό που κατέστη σαφές είναι πως ήταν απλώς μια προσπάθεια αναβολής της πληρωμής, γι΄ αυτό αποφάσισα να προσφύγω στην UEFA και μόνο τότε η Σπόρτινγκ πραγματοποίησε μερική πληρωμή».

Και η δήλωση καταλήγει: «Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη κι αν αναγκαστώ, θα επιστρέψω στην UEFA για να λάβω το πλήρες ποσό. Θα προχωρήσω ως το τέλος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αποκλεισμό της Σπόρτινγκ από τις διοργανώσεις της UEFA».

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τετοια εποχη το βλεπω πολυ δυσκολο να του δωσουν τα χρηματα που του χρωστανε

Comments are closed.