Πήγε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον όμιλο τον προηγούμενο μήνα η Βόρεια Ιρλανδία, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια από το Άμστερνταμ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Ολλανδία. Ευτύχησε να προηγηθεί σε πολύ κρίσιμο σημείο, αποδόθηκε όμως δικαιοσύνη στο παιχνίδι, δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις κι έχασε απόλυτα δίκαια από μια ανώτερη Ολλανδία (73-27 η κατοχή, 21-2 οι τελικές).

* 2-3 γκολ τα 7/8 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια

*Under 2.5 τα 3/ 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της στα προκριματικά η Ολλανδία, κερδίζοντας 2-1 την Λευκορωσία εκτός έδρας. Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κέρδιζε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα στο δεύτερο μέρος, αλλά πέρα από τη μείωση δεν αισθάνθηκε σοβαρές απειλές από την αντίπαλο και κέρδισε απόλυτα δίκαια.

*Έρχεται από 8/9 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 9/10 πρόσφατα παιχνίδια.

Εκτίμηση Χ2 3-6 γκολ με απόδοση 2,19

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.