Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζει απογοητευτικό πρόσωπο στις εμφανίσεις της, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αντιδρά και να προαναγγέλλει εκκαθαρίσεις.

«Έχουμε αρχίσει ένα ξεκαθάρισμα και δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα. Όμως το πιο σημαντικό είναι να αποδίδουμε στο γήπεδο και η απόδοσή μας απέναντι στην Μπέρνλι ήταν κατώτερη των περιστάσεων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπέρνλι αμύνθηκε σωστά και αξιοποίησε καλύτερα τις ευκαιρίες της», δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

«Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, αλλά βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Όταν είσαι εδώ, παίζεις στην μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κάποιοι από αυτούς έχουν παίξει 10, 12, 15 ματς και δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε ο Σόλσκιερ.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων. Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!