Ανταγωνισμός μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι για τα… μάτια του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όπως γράφει η «Corriere dello Sport», οι δύο ομάδες κοιτάζουν την περίπτωση του Νορβηγού επιθετικού, Χάαλαντ με τους Ναπολιτάνους μάλιστα να φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με τη Σάλτσμπουργκ.

Ο Κάρλο Αντσελότι, έχει διαπιστώσει πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία των «παρτενοπέι» και θεωρεί πως ο νεαρός σέντερ φορ, ο οποίος έχει ξεκινήσει με 18 γκολ σε 11 συμμετοχές τη χρονιά στους Αυστριακούς, μπορεί να βοηθήσει για να λυθεί το θέμα.

Από την πλευρά της η «Γιούβε» δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη κρούση, αλλά έχει πάντα στη μεταγραφική της λίστα τον ποδοσφαιριστή.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.