Ο Veratti μιλά για την αποχή από την αγωνιστική δράση στον χώρο του ποδοσφαίρου, πώς ο ίδιος το περνά αλλά και την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του μέσω των social media.

«Είμαι καλά, όλα είναι μια χαρά. Η απαγόρευση είναι δύσκολη για τον καθένα. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, να διασκεδάζουμε περισσότερο με την οικογένειά μας. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που προηγουμένως δεν έκανα τόσο πολύ. Γυμνάζομαι καθημερινά και δεν σκέφτομαι να κάνω λιγότερες ασκήσεις από ότι έκανα πριν (σσ. γέλια). Με τα παιχνίδια δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό διάστημα για προπονήσεις, ούτε προλάβαιναν να σου περάσουν κάποιοι πόνοι αν είχες», ανέφερε αρχικά o Veratti.

«Μιλάμε αρκετά, δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά, ακούμε τα νέα τους. Μου λείπουν αρκετά όπως είναι λογικό. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, είναι μια ρουτίνα αυτό, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό αφού οι προπονήσεις κάθε ημέρα είναι και διαφορετικές. Μου λείπουν αρκετά όλα αυτά. Έχω άγχος για αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο. Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο με τον κόσμο στο γήπεδο. Μου λείπει αυτό το συναίσθημα που είχα όταν βάζαμε ένα γκολ, όταν κερδίζαμε ένα ματς», συνέχισε Ιταλός χάφ.

Τέλος ο Veratti αναφέρθηκε και στην πανδημία που πλήττει την πατρίδα του αλλά και την Γαλλία στην οποία ζει: «Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Στην Ιταλία, είμαστε μερικές εβδομάδες μπροστά. Όταν ξεκίνησε εκεί, εγώ δεν άρχιζα εδώ να κυκλοφορώ πολύ. Ξέραμε τι συμβαίνει. Όταν δεν έχει αγγίξει εσένα ή την οικογένειά σου, τότε λες εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω έξω να κάνω πράγματα. Γιατί νομίζεις ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά εάν νοσήσεις τότε θα καταλάβεις πως είναι πολύ πολύ σοβαρό. Για αυτό και πρέπει να προσέχεις. Όταν βγαίνεις έξω, θα πρέπει να σκέφτεσαι την οικογένειά σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου, διότι τους βάζεις σε κίνδυνο».

Πάντα η διασκέδαση με φίλους ειναι περισσότερη. Προτείνετε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην meridianbet.com.cy, και αν ο αυτός στοιχηματίσει τουλάχιστον 10 ευρώ, θα πάρετε και εσείς 10 ευρώ στον λογαριασμό σας ως Μπόνους!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.