Λέτε να δούμε… επιστροφή του Αρσέν Βενγκέρ στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να καθοδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους»!

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην εικόνα της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και… επί τη ευκαιρία ρωτήθηκε για την προοπτική να καθίσει στον πάγκο της!

Η απάντησή του; «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι όνειρο για κάθε προπονητή. Τουλάχιστον για εκείνους που έχουν θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, θάρρος και… ιδέες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος έχει μείνει εκτός πάγκων από το 2018 όταν αποχώρησε από την Άρσεναλ.

Όσον αφορά τη φετινή πορεία της Γιουνάιτεντ και γενικότερα την κάμψη των τελευταίων ετών, ο Βενγκέρ ήταν ξεκάθαρος: «Κατά τη γνώμη μου, θέλει τουλάχιστον τέσσερις ενδεκαδάτου παίκτες. Πάντως με την τωρινή ομάδα θεωρώ ότι έχει ανταγωνιστικό ρόστερ. Δεν είναι τόσο μακριά από το απαιτούμενο επίπεδο, όπως νομίζει ο κόσμος. Υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να δουλευτεί και να εξελιχθεί περισσότερο. Όπως είπα, θέλει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες».

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!