Συγκίνηση με Σάββα Θεοδωρίδη στη φιέστα

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, στον οποίο αφιερώθηκε ο τίτλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βρέθηκε στο βάθρο υπό τη διακριτική συνοδεία του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ρωτήθηκε για το πού αφιερώνει την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος κι αυτός απάντησε: “Σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη”.

Αμέσως μετά, ο επίτιμος πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”, Σάββας Θεοδωρίδης, πλησίασε το βάθρο εμφανώς συγκινημένος, υπό τη διακριτική συνοδεία του Κριστιάν Καρεμπέ.

Η προσφορά Αnytime Score αφορά την πρόβλεψη ενός αποτελέσματος κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού χωρίς απαραίτητα ο αγώνας να ολοκληρωθεί.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι το ακριβές σκορ που έχετε προβλέψει να συμβεί εντός των 90 λεπτών του αγώνα και ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Σε αντίθεση με το ευρέως γνωστό correct score στην διάρκεια του 90λέπτου , το any time score  έρχεται από την Meridianbet για πρώτη φορά στην Κύπρο και σκοπό έχει να επιταχύνει τα κέρδη των πελατών της.