Θρήνος στην οικογένεια του Καρώ!

Σε βαρύ πένθος έπεσε η οικογένεια του Κύπριου ποδοσφαιριστή της Ανδρέα Καρώ.

Το δύο μηνών βρέφος της αδερφής του Καρώ κατέληξε την περασμένη Πέμπτη στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια.

Το μωράκι της αδερφής του Καρώ είχε προσβληθεί από κοκκύτη και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη.

Ο Ανδρέας αναφέρθηκε στο τι έγινε με σκληρή γλώσσα:

« Όπως πάντα κάποιοι βγαίνουν να πουν τα ψέματά τους!!! Εσείς που είστε υπεύθυνοι γι’ αυτό που έγινε, θα τα βρείτε σίγουρα από τον Θεό. Έχουν τα μούτρα κάποιοι να λένε ψέματα για να καλύψουν τις πράξεις τους!!

Να ξέρετε ότι αυτό που έγινε δεν θα μείνει εδώ… θα βρείτε όλη την οικογένειά απέναντι σας… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!»

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sillipitiria stin oikogeneia gia auto to tragiko simvan. Elpizw na apodothi dikaiwsini. As einai elafri to xwma pou tha skepasei auto to aggeloudi.

  2. My condolences and deepest sympathy go to the parents and family of the little babe for the loss of a gift from God.

Comments are closed.