Σε δηλώσεις του ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ανέφερε πως προκειμένου να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα απέρριψε την Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί. Ο Ολλανδός αποκτήθηκε από τους «Μπλαουγκράνα» έναντι 75 εκ. ευρώ.

«Αν δεν ήταν η Mπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να πω τώρα, αλλά μάλλον θα πήγαινα στην Παρί ή τη Μάντεστερ Σίτι. Δεν είναι καλό να μιλάμε για τα χρήματα ως κίνητρο. Τα χρήματα δεν είναι ο τομέας μου – δεν ήταν ποτέ θέμα συζήτησης στις συναντήσεις μου με τις ομάδες. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου», τόνισε ο πρώην παίκτης του Άγιαξ στο “El Periodico”.

Στη συνέχεια ο Ντε Γιονγκ ανέφερε πως δεν επέλεξε την Μπαρτσελόνα για τα λεφτά, αλλά γιατί του έδειξαν την περισσότερη αγάπη. Ενώ δήλωσε πως και μόνο το ενδιαφέρον από μία τέτοια ομάδα τον έκανε υπερήφανο.

«Η επιλογή μου ήταν η Μπαρτσελόνα επειδή μου έδειξαν την περισσότερη αγάπη. Την πρώτη φορά που άκουσα για την Μπαρτσελόνα ήταν το 2018. Ο ατζέντης μου με κάλεσε μου είπε ότι ενδιαφερόταν για μένα και ότι πρέπει να τους μιλήσουμε. Ακούγοντας κάτι τέτοιο νιώθω υπερήφανος και κολακευμένος», κατέληξε ο Ολλανδός μέσος.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό! Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς! Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ! Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.