Εδώ και καιρό διάφορα δημοσιεύματα έγραφαν πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπαθούσε να πείσει τον Μέσι όπως μετακομίσει στην Αμερική με σκοπό να αγωνιστεί στην ομάδα του Ίντερ Μαϊάμι.

Όπως υποστηρίζει ισπανικό Μέσο, ο Μπέκαμ βρήκε την ευκαιρία να κάνει όνειρα για τον Μέσι λόγο της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, βάσει της οποίας ο τελευταίος μπορεί μετά το 2020 να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αρκεί, να μετακομίσει σε ένα χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα όπου θεωρείτε το MLS.

Μετά από αυτό ο Μπέκαμ προέβη σε διάψευση των δημοσιευμάτων και φρόντισε να τονίσει σε όλους, πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από το περιβάλλον του Αργεντινού αστέρα.

Βέβαια, επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως η Ίντερ Μαϊάμι έχει κάνει κρούση στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι ο άλλος μεγάλος στόχος της ανερχόμενης ομάδας του MLS.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.