Μερικά ψίχουλα, για την ίδια, καλείται να πληρώσει η Μπαρτσελόνα για την περιβόητη υπόθεση μεταγραφής του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ποσό που επέβαλε κι επίσημα ως πρόστιμο στους «μπλαουγκράνα» η ισπανική ποδοσφαρική Ομοσπονδία είναι 300 ευρώ!

Να θυμίσουμε ότι οι «ροχιμπλάνκος» είχαν καταγγείλει τους Καταλανούς ότι είχαν έρθει σε συμφωνία με το Γάλλο φορ ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, όσο ήταν ενεργός παίκτης τους και όσο η ομάδα έδινε πολύ σημαντικούς αγώνες της σεζόν. Επιπλέον η Ατλέτικο ζητούσε να της δοθεί η ρήτρα των 200 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και όχι η μειωμένη των 120 εκατ. που τελικά εισέπραξε, όπως ίσχυε από την 1η Ιουλίου.

Τελικά, δεν έγινε αποδεκτό ούτε το κλείσιμο του «Καμπ Νου» για μία αγωνιστική, όπως είχε προτείνει αρχικά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, αφού, σύμφωνα με την απόφαση, δεν υπάρχει γραπτή απόδειξη συμφωνίας μεταξύ του Γκριεζμάν και της Μπαρτσελόνα πριν την 1η Ιουλίου, ενώ αναφέρεται ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τον Μάιο, όταν ο παίκτης είχε ήδη δηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Όπως καταλήγει η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «το πρόστιμο έχει συμβολικό χαρακτήρα».

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό! Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς! Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ! Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.