Σε διαδικασία ριζικής ανανέωσης φαίνεται πως θα μπουν οι «τζιαλορόσι» ενόψει της νέας σεζόν.

Η κακή αγωνιστική πορεία της Ρόμα το τελευταίο διάστημα, έχει φέρει τον σύλλογο αρκετά μακριά από τον στόχο του που είναι η έξοδος στο Champions League. Ήδη οι φωνές που θέλουν τον Πάουλο Φονσέκα εκτός «Ολίμπικο» ολοένα και πληθαίνουν, με τις δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν να χωρίζουν τους δρόμους τους το καλοκαίρι.

Η διοίκηση των Ρωμαίων όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, και να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με φόντο το μέλλον. Συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως κοντά στην έξοδο βρίσκονται όλοι οι παίκτες άνω των 30 ετών, πλην των Σμόλινγκ και Μχιταριάν.

Πέρα από τους Μιράντε, Ζεσούς και Πέρεζ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι, η Ρόμα ψάχνει τρόπο να αποδεσμεύσει και τους Φάζιο, Παστόρε και Σαντόν. Μάλιστα, ειδική αναφορά γίνεται και στους Τζέκο και Πέδρο, με τον πρώτο να είναι δεδομένο εδώ και καιρό πως θα πωληθεί, ενώ για τον δεύτερο ψάχνεται η… φόρμουλα ώστε να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιό του.

sport-fm.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.