Η Ίντερ αναμένεται να κλείσει τη χρονιά με τρύπα περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ και η διοίκηση της έχει ζητήσει να γίνουν πωλήσεις ώστε να περιοριστεί η ζημιά.

Μπορεί η Ίντερ να βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, ωστόσο το καλοκαίρι θα χρειαστεί να πουλήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της.

Ο λόγος; Η τρύπα που δημιούργησε ο κορονοϊός στα ταμεία της. Το ποσό που αναζητά η ομάδα του Μιλάνου αναμένεται να είναι περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ και η διοίκηση έχει ζητήσει να γίνουν πωλήσεις παικτών.

Τα ονόματα των Λουκάκου και Μαρτίνεζ έρχονται όπως είναι φυσιολογικό στο προσκήνιο με τον πρώτο να κοστολογείται κοντά στα 120 εκατομμύρια ευρώ και τον δεύτερο κοντά σε ένα ανάλογο ποσό.

Οι άνθρωποι της Ίντερ ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βγάλουν το μεγάλο τους δίδυμο στο σφυρί και θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό βγάζοντας στο σφυρί άλλους παίκτες.

Τα πρώτα ονόματα της λίστας είναι αυτά των Μπρόζοβιτς και Σκρίνιαρ. Για αυτούς τους δύο υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από ομάδες της Αγγλίας. Αμφότεροι μπορούν εύκολα να βρουν ομάδες να τους αγοράσουν και με αυτές τις πωλήσεις να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό κοντά ή και πάνω από τα εκατό εκατομμύρια.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.