Την Παρασκευή (20/11), ο Γιουσουφά Μουκοκό γίνεται 16 ετών και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην Bundesliga, χωρίς να αποκλείεται να κάνει άμεσα ντεμπούτο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου (Σάββατο 21/11, 21:30).

Ένα πολύ ξεχωριστό ντεμπούτο ενδέχεται να βιώσει η Bundesliga το βράδυ του Σαββάτου (21/11), στην αναμέτρηση της Χέρτα Βερολίνου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (21:30).

Ο λόγος για το παιδί – θαύμα Γιουσουφά Μουκοκό, το οποίο την Παρασκευή (20/11) γίνεται 16 ετών και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που ενδέχεται να γίνει και μάλιστα άμεσα.

Ο Μουκοκό, άλλωστε, ξεπερνάει με… τρομακτική άνεση τις ηλικιακές διαφορές και φέτος, με την ομάδα Κ19 της Ντόρτμουντ (παιδιά, δηλαδή, τρία και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερά του), μετράει 13 γκολ σε τέσσερα ματς!

Ο καμερουνέζικης καταγωγής επιθετικός, ο οποίος φέρεται να παίρνει 6.700 ευρώ την εβδομάδα από τη Ντόρτμουντ (!) και πέρυσι υπέγραψε ένα συμβόλαιο αξίας δέκα εκατομμυρίων ευρώ με τη «Nike», θα δει τις αποδοχές του να αυξάνονται σημαντικά, όταν θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπορούσια. Και αυτή η στιγμή, αναμφίβολα, δεν θα αργήσει…

gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.