Η UEFA σχεδιάζει τη διοργάνωση του τελικού του Champions League με την παρουσία τουλάχιστον 9.000 θεατών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Στις 29 Μαΐου στο Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Champions League. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η UEFA σχεδιάζει η αναμέτρηση να διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να μοιραστούν στις δύο φιναλίστ τουλάχιστον 9.000 «έξυπνα» εισιτήρια, τα οποία θα πωληθούν στους φιλάθλους των ομάδων μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, προκειμένου να αποφευχθεί το ρίσκο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το Ατατούρκ έχει χωρητικότητα 75.415 θεατών και η UEFA θεωρεί ότι μπορεί στον τελικό να χρησιμοποιηθεί το 30 ή ακόμη και το 50%. Πάντως, η τελική απόφαση για το αν θα επιτραπούν οι ξένοι φίλαθλοι ανήκει στην τουρκική κυβέρνηση.

Θυμίζουμε πως στην Κωνσταντινούπολη θα είχε διοργανωθεί ο περσινός τελικός, ωστόσο η πανδημία άλλαξε τα πλάνα και τη μορφή του τουρνουά που μετακινήθηκε στην Πορτογαλία.

sport24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.