Εφιάλτης αποδείχθηκε ο χθεσινός αγώνας για τη Ρωσία και τον τερματοφύλακα της, Γκιγιέρμε που δέχθηκε τέσσερα γκολ από τη Σερβία σε ένα ημίχρονο και έγινε αλλαγή.

Καθόλου πιστή στο ραντεβού της δεν ήταν χθες βράδυ η Ρωσία και δεχόμενη πέντε γκολ (τα τέσσερα μέχρι το 45′) από τη Σερβία, έχασε τη πρωτιά αλλά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Βλέποντας την ομάδα του να δέχεται μια τόσο βαριά ήττα σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ρώσων, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ στην ανάπαυλα πήρε δραστικά μέτρα, προχωρώντας σε τέσσερις αλλαγές, ανάμεσα τους και αυτή του τερματοφύλακα. Όχι γιατί έφερε την ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε ο Γκιγιέρμε, αλλά περισσότερο για λόγους καθαρά ψυχολογικούς.

Τη θέση του λοιπόν πήρε ο Τζανάεβ, με την αλλαγή τερματοφύλακα στο τέλος να κρίνεται σωστή, αφού ο τελευταίος δέχθηκε… μόνο ένα γκολ, πράγμα το οποίο καθόρισαν οι Σέρβοι που ήδη επαναπαύτηκαν με το ευρύ προβάδισμα που είχαν.

Έτσι με το τελικό 5-0, η Σερβία πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο, σκοράροντας μάλιστα όσα τέρματα δεν είχε πετύχει κατά τη διάρκεια όλης της φάσης των ομίλων.

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.