Η Meridianbet δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καινούριους πελάτες να λάβουν €10 μπόνους, απλά και μόνο με την εγγραφή τους!!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο www.meridianbet.com.cy, για να ζήσετε και εσείς μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων, μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το εύχρηστο mobile application.

Το μπόνους εγγραφής €10 είναι διαθέσιμο καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή, ενώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας, να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής, και, με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, να λάβετε δωρεάν €10 για στοίχημα!

Θα πρέπει απλά να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για επιβεβαίωση της εγγραφής σας και ακολούθως, την επικύρωση του μπόνους.

Το ποσό του μπόνους που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας προορίζεται καθαρά για στοίχημα, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναληφθεί.

Επίσης, στη σελίδα μας, μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα προσφορών που υπάρχει διαθέσιμη για τους πελάτες της Meridianbet.

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.