Η Meridianbet δίνει την ευκαιρία σε όλους τους νέους πελάτες που ολοκληρώνουν την εγγραφή τους στη σελίδα μας να λάβουν €10 μπόνους, απλά και εύκολα!

Ζήστε μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων, με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων, μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το εύχρηστο mobile application.

Η προσφορά αυτή ισχύει καθημερινά, Δευτέρα – Κυριακή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας, μέσω υπολογιστή ή της εφαρμογής μας για iOS και Android, να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής, και, με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, να λάβετε δωρεάν €10 για στοίχημα!

Θα πρέπει απλά να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, για επιβεβαίωση της εγγραφής σας και επικύρωση του μπόνους.

Το ποσό του μπόνους που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας προορίζεται καθαρά για στοίχημα, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναληφθεί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στοίχημα εσείς επιθυμείτε.

Επισκεφθείτε τώρα την ιστοσελίδα μας στο www.meridiannbet.com.cy και βρείτε όλη την γκάμα προσφορών, διαθέσιμη για τους πελάτες της Meridianbet.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.