Μπόλτον:

Σε γενικές γραμμές δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία η ομάδα της Μπόλτον, η οποία με τις προσθήκες που έχει κάνει αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της. Η ισοπαλία με την Ροτσντέιλ είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο πριν από ένα μήνα ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί και ας έχασε τελικά στα πέναλτι από την Ρότσντεϊλ.

Τίπς

* Δεν σκόραρε στα 12 από τα 15 τελευταία

* Μετράει 11 under 2.5 στα 15 πρόσφατα

Μπλάκπουλ:

Πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ήταν η επικράτηση της Μπλάκπουλ με αντίπαλο την Λίνκολν εντός έδρας, σε ένα ματς στο οποίο πήρε προβάδισμα με 2-0 από το 21

Τίπς

* Έχει μόλις τέσσερις ήττες στα 17 τελευταία

* Δέχθηκε γκολ στα 12 από τα 17 πρόσφατα

Εκτίμηση: Πρώτο γκολ 16+ με απόδοση 1,45

* 14 ήττες και 5 ισοπαλίες έχει στα 18 τελευταία ματς της η Μπόλτον, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

* Τα 10 από τα 17 τελευταία ματς που έδωσε η ομάδα της Μπλάκπουλ, εμφάνισαν σύνολο τερμάτων 2-3.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!