Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα δείξει σήμερα η Γερμανία, η οποία θα παραταχθεί με αρκετά νέα μέλη σήμερα κόντρα στην Αργεντινή. Τον Σεπτέμβριο μπήκε στις υποχρεώσεις της με το εντός έδρας 2-4 κόντρα στην Ολλανδία, σε ματς όπου εκτέθηκε από το ταλέντο των “οράνιε” και υπέστη την πρώτη ήττα της προκριματικής φάσης.

Τίπς

*Σημειώθηκε G/G στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις

*Έχασε μόλις μια φορά στα τελευταία οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/7 2-3 Goal σε φιλικό επίπεδο.

Έκανε κατά βάση καλές εμφανίσεις η Αργεντινή στα φιλικά του Σεπτεμβρίου, παρότι έπαιξε με εναλλακτικές ενδεκάδες και χωρίς τα “μεγάλα” ονόματα. Αρχικά, έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Χιλή, όπου ήταν ανώτερη του αντιπάλου, όμως της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Σκαλόνι να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Η ομάδα του συνέχισε με το εμφατικό 4-0 επί του Μεξικού, ίσως στην κορυφαία εμφάνιση των τελευταίων μηνών και σίγουρα την καλύτερη επί του νεαρού τεχνικού στον πάγκο της. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σκορ είχε διαμορφωθεί απ’ το 39’!

Τίπς

*Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*ΝG τα 6/8 τελευταία ματς.

*Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία εφτά φιλικά (5-1-1).

Εκτίμηση

Διπλό Στοίχημα GG&3+  με απόδοση 2,10

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!