Πανέτοιμος για την έναρξη της νέα χρονιάς είναι ο Στεφ Κάρι, όπως λέει ο Στιβ Κερ. Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ανέφερε πως ο 31χρονος πλέι-μέικερ και παίκτης τους στους «πολεμιστές» είναι τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και πνευματικής, στην καλύτερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ στημ καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Καλιφορνέζων: «Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από εκείνον απ’ ότι έκανε τις τελευταίες πέντε χρονιές. Ήταν δύο φορές ο MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας. Είχε μία καταπληκτική προετοιμασία. Είναι στο αγωνιστικό και πνευματικό του peak. Είναι στη καλύτερη σωματική και ψυχική κατάσταση της καριέρας του και όλα πάνε καλά.

Είναι στο ζενίθ της ηλικίας του ο Κάρι, της δύναμης του και της φυσικής του κατάστασης. Επιπλέον, ξέρει ήδη όλα τα πιθανά επιθετικά συστήματα. Μπόρεσε να δουλέψει πάνω σ’ αυτά. Είναι στη καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί να βρεθεί», ήταν τα λόγια του Κερ.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.