Έμβασμα €4.3 εκ. UEFA σε ΚΟΠ

«Πράσινο φως» για την απελευθέρωση 236,5 εκατ. ευρώ με σκοπό να βοηθηθούν οι 55 ομοσπονδίες μέλη της άναψε η UEFA.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της UEFΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν, κάθε ομοσπονδία θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 4,3 εκατ. ευρώ για να το διαχειριστεί όπως κρίνει καλύτερα, προκειμένου να αντισταθμίσει τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο.

Το ποσό που θα καταβληθεί θα αφορά το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης και την επόμενη και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της κάθε ομοσπονδίας το πώς θα το αξιοποιήσει, ώστε να «ανοικοδομήσει την ποδοσφαιρική κοινότητα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Τσεφέριν.

Το κονδύλι προέρχεται από το πρόγραμμα χρηματοδότησης HatTrick, το οποίο μοιράζεται στις ομοσπονδίες για να τις βοηθήσει να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αναπτύξουν συγκεκριμένους και στοχευμένους τομείς του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της UEFA.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να βοηθήσει όλες τες ομάδες αλλά δυστυχώς θα φάει πολλά και ο ίδιος

Comments are closed.