Σε μία μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η Μπράγκα. Η Πορτογαλική ομάδα συμφώνησε με τον Ρολάντο σε μία προσπάθεια να θωρακίσει την άμυνα της.

Το καλοκαίρι που αποχώρησε από την Μαρσέιγ και έκτοτε παράμεινε στο ποδοσφαρικό ράφι, ελεύθερος δηλαδή. Στο παρελθόν ο Ρολάντο, είχε αγωνιστεί σε Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ και Άντερλεχτ, ενώ είχε και 21 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας.

Κάποιοι τραυματισμοί, ωστόσο, αναχαίτισαν την πορεία του 34χρονου άσου, που θέλει να κάνει το… restart επιστρέφοντας μετά από μια πενταετία στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η προσφορά Αnytime Score αφορά την πρόβλεψη ενός αποτελέσματος κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού χωρίς απαραίτητα ο αγώνας να ολοκληρωθεί.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι το ακριβές σκορ που έχετε προβέψει να συμβεί εντός των 90 λεπτών του αγώνα και ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Σε αντίθεση με το ευρέως γνωστό correct score στην διάρκεια του 90λέπτου , το any time score  έρχεται από την Meridianbet για πρώτη φορά στην Κύπρο και σκοπό έχει να επιταχύνει τα κέρδη των πελατών της.