Σε δηλώσεις του στο «BT Sport» ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, θεωρεί πως ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ, μπορεί να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους» και να βοηθήσει την ομάδα.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει κάποιον σαν τον Οζίλ, ο οποίος μπορεί να συνδέσει μία ομάδα μαζί.Είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνδέσει μαζί μία ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και το έχει δείξει στην μέχρι στιγμής καριέρα του.

Θα μπορούσε να είναι μία βραχυπρόθεσμη απάντηση, δεν ξέρω! Νομίζω πως θα πρέπει να είναι πάνω εξ’ ολοκλήρου. Αυτός είναι ο τύπος παίκτη, βραχυπρόθεσμα, με τον οποίο η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να απασχοληθεί». είπε ο Σκόουλς.

Τον τελευταίο καιρό, ο 31χρονος Γερμανός δεν αποτελεί από τις πρώτες επιλογές του προπονητή, Ουνάι Έμερι, γεγονός από το οποίο έχουν προκύψει σενάρια πως μπορεί να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, ωστόσο, ούτε η ομάδα, ούτε ο παίκτης πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!