Αντίθετους δρόμους θα ακολουθήσουν Κανσέλο και Ντανίλο από τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτυ αντίστοιχα. Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών με σκοπό να αλληλοκαλύψουν την δεξιά οπισθοφυλακή τους.

 Ο Κανσέλο μετά από μία σεζόν, αναμένεται να βγάλει τη μπιανκονέρα φανέλα και να φορέσει αυτή των πολιτών. Ο 25χρονος μπακ βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, με την επίσημη ανακοίνωση των «πολιτών» να είναι θέμα χρόνου. 

 Αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσει ο Ντανίλο με την Γιουβέντους εκτός από τον ποδοσφαριστή θα βάλει στα ταμεία της 28 με 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο των Τορινέζων για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Με αυτή την κίνηση η  Γιουβέντους, η οποία προφανώς και βγαίνει κερδισμένη από την συμφωνία αφού βρίσκει δεξί μπακ κατευθείαν αλλά βάζει και χρήματα στα ταμεία της. 

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!

Επέλεξε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σου, τότε σου επιστρέφουμε το ποντάρισμα σου πίσω μεχρι 200%