Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό έχει γίνει σαφές, ιδίως από τον ίδιο τον παίκτη, πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μαδρίτη είναι ασταμάτητα και αφορούν και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με φήμες να τον συνδέουν μεταξύ άλλων και με την Τότεναμ.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Ουαλού, Τζόναθαν Μπάρνετ, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο ESPN πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα από τη Μαδρίτη, ίσως ούτε το καλοκαίρι: «Δεν πάει πουθενά, είναι αμφίβολο να φύγει ακόμη και το καλοκαίρι», δήλωσε ο ατζέντης του Μπέιλ.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!