Θεωρία συνωμοσίας για ομάδες που “κρύβουν” κρούσματα του COVID-19!

54

Μία… περίεργη θεωρία συνωμοσίας εμφανίστηκε στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα στηρίζεται από την Μπενεβέντο, που είναι η πρωτοπόρος της Serie B και «σίγουρη» για την άνοδο, έχοντας 20 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Κροτόνε.

Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση της στην «Corriere dello Sport» όπου αναφέρθηκε πως υπάρχουν φήμες για δύο ομάδες της Serie A οι οποίοι «κρύβουν» θετικά κρούσματα του κορωνοϊού που έχουν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τα… εμφανίσουν την κατάλληλη στιγμή και να οδηγήσουν στην ακύρωση της χρονιάς.

Πριν λίγες ημέρες 16 ομάδες της Serie A ψήφισαν ότι σε περίπτωση που ακυρωθεί η χρονιά, τότε δεν θα υπάρξει πρωταθλητής, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα αλλά δεν θα ανέβει και καμία από την Serie B.

Η Μπενεβέντο λοιπόν ως άμεσα… ενδιαφερόμενη, υποστηρίζει ότι αυτή η θεωρία ισχύει και πως είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά. Μάλιστα ο Δήμαρχος της πόλης του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλια έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι οι φήμες είναι αληθινές και απαίτησε άμεσα έρευνα για να φανεί ποιες είναι οι ομάδες.

Μένει να φανεί στην πράξη αν αυτή η θεωρία συνωμοσίας έχει… βάση, μιας και αν ένα θετικό κρούσμα βρεθεί σε μία ομάδα, τότε όλα τα μέλη της θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα, κάτι που αν συμβεί αφού ξεκινήσουν οι αγώνες, θα μπορέσει να οδηγήσει σε ακύρωση της σεζόν, μιας και δεν θα υπάρχει ο χρόνος για να ολοκληρωθεί.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.