Σκέψεις να προβληθούν δωρεάν τα μισά παιχνίδια της Premier League!

50

Πλώρη για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της βάζει η Premier League.

Το working group του πρωταθλήματος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς και υπουργούς, ετοιμάζουν το πρωτόκολλο και θέλουν εντός των επόμενων ημερών να βρουν την ημερομηνία επανέναρξης.

Την ίδια ώρα, η Premier League βρίσκεται σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση και τα κανάλια που κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στόχος είναι από τα εναπομείναντα 92 παιχνίδια της σεζόν να μεταδοθούν τα 45, δηλαδή σχεδόν τα μισά, δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της Premier League ή του youtube και να δώσει την ευκαιρία έτσι στον κόσμο να μείνει σπίτι του και να… ξεχαστεί στην καραντίνα. Όπως και να δώσει την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδας, από τη στιγμή που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια από κοντά.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

28 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.