Σχέδια για επιστροφή στη δράση στις 13 Ιουνίου κάνουν στην Premier League!

Όπως αναφέρεται σε Μέσα στην Αγγλία, η επικρατέστερη ημερομηνία για επανέναρξη του πρωταθλήματος μοιάζει η συγκεκριμένη. Πρόσφατα, είχε γραφτεί ότι το πλάνο είναι να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις μέσα στον Μάιο και στις 8 Ιουνίου να γίνει σέντρα και πάλι.

Η εν λόγω ημερομηνία παραμένει στο τραπέζι, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται για το πιθανότερο σενάριο πλέον. Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, σύλλογοι από το Νησί (ανάμεσά τους και δύο κορυφαίοι) έχουν ενημερώσει το προσωπικό τους για πιθανή επανεκκίνηση (με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών) στις 6 ή 13 Ιουνίου, αλλά φαίνεται ότι οι ομάδες έχουν κάνει focus στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιούνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ομοσπονδίες και οι Λίγκες είναι αναγκασμένες να παρουσιάσουν μέχρι τις 25 Μαΐου για επιστροφή ή όχι στη δράση. Οι ομάδες της Premier League είναι σε συνεννόηση και με την Κυβέρνηση της χώρας με σκοπό να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις και ίσως στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής να σημειωθούν εξελίξεις.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror που διαβασα επισης οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος ενδεχομένως να χρειαστεί να περιοριστούν αρκετά και αυστηρά, ώστε να ολοκληρωθούν οι 9 εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Comments are closed.