Σενάριο για Πούρσα και Απόλλων Σμύρνης

77

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι σε αναμονή για να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του και σύμφωνα με το «sdna» ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένας πιθανός προορισμός.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τι σχέση έχει ο 44χρονος (Κύπριος) προπονητής και η «Ελαφρά Ταξιαρχία»; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Την ώρα που στον Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει ομιχλώδες το τοπίο αναφορικά με την συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, στην κυπριακή πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προτάθηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» κι αναμένει στο ακουστικό του.

Ο 44χρονος προπονητής έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια θητείας στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, αποχώρησε απ΄τον πάγκο της κυπριακής ομάδας και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης.

Εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα έχει εργαστεί ως chief scout στον ΑΠΟΕΛ κι ως κόουτς σε άλλες δύο ομάδες (Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα Κατακωπιάς) εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα, με την προπονητική φόρμα της οποίας ανακηρύχτηκε κορυφαίος προπονητής στην Κύπρο για την σεζόν 2018-19 στην ετήσια ψηφοφορία των παικτών

Εκείνη την περίοδο υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πουρσαϊτίδη, η ομάδα της Αμμοχώστου τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας παίζοντας – κατά κοινή ομολογία – πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού. Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Αν το προτεινόμενο παιχνίδι αναφέρεται σε ένα γεγονός το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα προσφοράς και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και το παιχνίδι αυτό ορίζεται από τους κανόνες της Meridian, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στο πρότυπο αγώνων.

Αν το προτεινόμενο παιχνίδι αναφέρεται σε ένα γεγονός που έχει ξεκινήσει κατά τη διάρκεια πληρωμής, τότε αυτό το στοίχημα περιλαμβάνεται στους κανονισμούς εν εξέλιξη παιχνιδιών.

Φυσικά, τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι τα μόνα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στοίχημα! Πότε θα παντρευτεί ένας τραγουδιστής ή ηθοποιός; Ποιο θα είναι το επόμενο διάσημο ζευγάρι που θα αποκτήσει παιδί; Ένα τραγούδι που πιστεύετε θα πάρει περισσότερα από ένα εκατομμύριο views στο YouTube;

Το πρακτορείο μπορεί βάση της ιδέας παιχνιδιού του παίκτη ,να προτείνει ένα στοίχημα το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη λίστα προσφοράς εάν η έκβαση του εν λόγω στοιχήματος μπορεί να μετρηθεί και διατυπωθεί σαφές το αποτέλεσμα ενός τέτοιου στοιχήματος.

4 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.