Πρώτο φιλικό κόντρα στην Δόξα…

84

Πρώτο φιλικό (18:00, «Ηλίας Πούλλος») για την Ομόνοια με αντίπαλο την Δόξα. Πρώτη φορά σε δράση κανονικού αγώνα για τους ποδοσφαιριστές αμφότερων των ομάδων μετά από πέντε μήνες, πανδημίας ένεκα.

Οσοι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να αγωνιστούν αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από το Χένινγκ Μπεργκ ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα εμφανιστούν για πρώτη φορα με τα πράσινα οι δυο μέχρι στιγμής νεοφερμένοι Φώτης Παπουλής και Κίκο,

Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα μεταβεί εκ νέου για μια βδομάδα στην Κυπερούντα

Το ευχάριστο για τους Ομονοιάτες είναι ότι θα έχουν την ευκαιρια να πάρουν μία πρώτη… γεύση από την ομάδα της σεζόν 2020-21 μιας και το ματς θα προβληθεί ζωντανά από το OFC TV.

Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα μεταβεί εκ νέου για μια βδομάδα στην Κυπερούντα.  Θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό πριν την αναχώρηση για την Σλοβενία. Αυτό το  φιλικό να είναι με τον Άρη στις 17 του μήνα στο γήπεδο της ΑΠΕΠ στην Κυπερούντα.

Με την ολοκλήρωση της… παραμονής στο ορεινό θέρετρο, θα ακολουθήσει το ταξίδι στη Σλοβενία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας των πρασίνων και στην εν λόγω χώρα. Εκεί θα θα διεξαχθούν και άλλα φιλικά με ξένες ομάδες.

Η προσφορά Αnytime Score αφορά την πρόβλεψη ενός αποτελέσματος κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού χωρίς απαραίτητα ο αγώνας να ολοκληρωθεί.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι το ακριβές σκορ που έχετε προβλέψει να συμβεί εντός των 90 λεπτών του αγώνα και ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Σε αντίθεση με το ευρέως γνωστό correct score στην διάρκεια του 90λέπτου , το any time score  έρχεται από την Meridianbet για πρώτη φορά στην Κύπρο και σκοπό έχει να επιταχύνει τα κέρδη των πελατών της.