Ξανά από τον Σεπτέμβριο!

67

Η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής (Conmebol) ελπίζει ότι τον Σεπτέμβριο θα μπορέσει να επαναρχίσει το Κόπα Λιμπερταδόρες, με στόχο να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

Το Champions League, κορωνοϊού επιτρέποντος, θα επαναρχίσει και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο. Τι θα γίνει, όμως, με το… Champions League της Νοτίου Αμερικής, το Κόπα Λιμπερταδόρες;

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής διεκόπη μετά την διεξαγωγή και της δεύτερης φάσης ομίλων, όπερ σημαίνει ότι απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός, ο οποίος έχει οριστεί να γίνει στο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής (Conmebol), προκειμένου να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική ζημιά για την ίδια και τους συλλόγους, φιλοδοξεί να ολοκληρώσει την πιο σημαντική διασυλλογική της διοργάνωση.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιθανότερος μήνας επανέναρξης, προκειμένου να έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό (;) ο ιός Covid-19. Και, σε μια τέτοια περίπτωση, το φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020 (από τον Νοέμβριο που ήταν κανονικά) ή, το αργότερο, στις αρχές του 2021.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

21 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.