Απίστευτα πράγματα στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας μεταξύ Λιόν και Μαρσέιγ καθώς το ματς διακόπηκε λόγω μπουκαλιού που έπεσε απο την εξέδρα και τραυμάτισε τον Ντιμίτρι Παγιέτ στο κεφάλι.

Ακόμα ένα παιχνίδι της Ligue 1 αμαυρώθηκε από επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του. Το Λιόν – Μαρσέιγ στο “Γκρουπάμα” άρχισε κανονικά στην ώρα του, όμως στο 8ο λεπτό διεκόπη, όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων πέταξε μπουκάλι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντμιτρί Παγέτ που προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ.

Ο Γάλλος έπεσε στο έδαφος και όπως ήταν απόλυτα λογικό το παιχνίδι διακόπη. Ο ποδοσφαιριστής της Μαρσείγ σηκώθηκε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια κρατώντας το πρόσωπο του.

Μετα απο διαβουλεύσεις που κράτησαν 2 ώρες το παιχνίδι οριστικά διακόπηκε, ενω την ίδια ώρα ο οπαδός που έριξε το μπουκάλι εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε απο το γήπεδο.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter ενας οπαδός της ίδιας ομάδας χαστούκισε τον οπαδό που έριξε το μπουκάλι.

Η τύχη του αγώνα αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Στο προηγούμενο τέτοιο περιστατικό, η Νις τιμωρήθηκε με ήττα στα χαρτιά και αφαίρεση ενός βαθμού (και ενός ακόμα με αναστολή).