Πρόεδρος La Liga: «Όποιοι δεν κατέβουν σε αγώνες θα υποστούν τις συνέπειες»

52

Αισιόδοξος πως τόσο η La Liga, όσο και η Segunda Division θα καταφέρουν να ολοκληρωθούν εμφανίστηκε ο Χαβιέρ Τεμπάς. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής στην Ισπανία τόνισε πως τα οικονομικά προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που θα επηρεάσουν είτε συνεχιστεί η χρονιά είτε διακοπεί.

«Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουμε σενάριο διακοπής. Κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε και είμαι αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης», είπε και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το τι θα ισχύσει στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν θελήσει να επιστρέψει στη δράση: «Μία τέτοια απόφαση μπορεί να κάνει κακό σε όλους μας. Εάν μια ομάδα αρνηθεί, θα υποστεί τις συνέπειες. Το ποδόσφαιρο είναι βιομηχανία για την Ισπανία με 180.000 θέσεις εργασίας. Αυτό που κοιτάμε είναι το κοινό συμφέρον».

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαρια η βιομηχανια του ποδοσφαιρου στην Ισπανια,ετσι θα επρεπε ,ολα για ολα

Comments are closed.