Κρούσματα κορωνοϊού στη La Liga!

55

Τρία κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν (La Liga) προέκυψαν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητές και όλοι όσοι είναι κοντά στις ομάδες.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, σε αυτό τον πρώτο γύρο των εξετάσεων για τον κορωνοϊό στις οποίες υποβλήθηκαν τα μέλη των ομάδων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος υπήρξαν πέντε κρούσματα: τρία εξ αυτών αφορούν την μεγάλη κατηγορία και τα άλλα δύο τη Σεγούνδα.

Αναμένονται, επίσης, τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν χθες Πέμπτη, ενώ η ισπανική Λίγκα είχε εκτιμήσει ότι στο τέλος τα κρούσματα θα φτάσουν τα 25-30.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων σε όλες τις ομάδες, θα μπορέσουν να αρχίσουν τις προπονήσεις τους σε μικρά γκρουπ και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα βγήκε «καθαρή» από τα τεστ και μπορεί να επιστρέψει κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους -σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς που έχουν ανακοινωθεί

Comments are closed.