Κλοπ: «Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια…»

84

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει εκατομμύρια για μεταγραφές στην διάρκεια του καλοκαιριού, όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αποτέλεσμα της κρίσης λόγω του κορωνοϊού.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και υποστήριξε ότι όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί από την κρίση του κορωνοϊού:

«Είναι σημαντικό να δούμε πως έχει επηρεάσει η κρίση του κορωνοϊού το οικονομικό κομμάτι της ζωής. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, όλοι θα πληρώσουμε… τον λογαριασμό στο τέλος.

Κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλος θα είναι ο λογαριασμός. Εύχομαι να τελειώσουν όλα σύντομα. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια επειδή θέλουμε ή επειδή θεωρούμε ότι θα είναι ωραίο.

Ποτέ δεν το θέλουμε αυτό. Ο COVID-19 έχει επηρεάσει και τις δύο πλευρές, δεν νομίζω ότι θα είναι ένα… γεμάτο καλοκαίρι».

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.