Προς δίκη ο Μπενζεμά για το sex tape του Βαλμπουενά!

79

Η φιλική σχέση του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Καρίμ Μπενζεμά διαλύθηκε για πάντα λόγω της γνωστής υπόθεσης εκβιασμού για sex tape του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την γυναίκα του, πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε φίλος του άνδρα που εκβίαζε τον Βαλμπουενά και οι Γάλλοι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση, ζήτησαν να οδηγηθεί σε δίκη ο Μπενζεμά, με την κατηγορία της εμπλοκής στην απόπειρα εκβιασμού, αφού θεωρούν ότι προέτρεψε τον Βαλμπουενά να πληρώσει τους εκβιαστές που απειλούσαν να δημοσιοποιήσουν το βίντεο.

Άλλα τέσσερα άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σε δίκη, αλλά μεταξύ αυτών δεν θα βρίσκεται ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φέρεται να είναι ο πρώτος που ενημέρωσε τον Βαλμπουενά για το γεγονός ότι το βίντεο βρισκόταν σε λάθος χέρια.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε αθώος, φέρεται να έκανε την επίμαχη κουβέντα με τον Μπενζεμά πριν από φιλικό της Γαλλίας με την Αρμενία στη Νίκαια (Οκτώβριος του 2015), με τον επιθετικό της Ρεάλ να υποστηρίζει ότι ήταν μια φιλική κουβέντα, στην οποία απλά ενημέρωνε τον συμπαίκτη του για την ύπαρξη του sex tape.

Ο Βαλμπουενά, αντίθετα, υποστηρίζει ότι ο Μπενζεμά τον προέτρεψε να πληρώσει για να μην διαρρεύσει το βίντεο. Εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, πάντως, κανένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών δεν κλήθηκε ποτέ ξανά στην εθνική ομάδα…

Η προσφορά Αnytime Score αφορά την πρόβλεψη ενός αποτελέσματος κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού χωρίς απαραίτητα ο αγώνας να ολοκληρωθεί.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι το ακριβές σκορ που έχετε προβλέψει να συμβεί εντός των 90 λεπτών του αγώνα και ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Σε αντίθεση με το ευρέως γνωστό correct score στην διάρκεια του 90λέπτου , το any time score  έρχεται από την Meridianbet για πρώτη φορά στην Κύπρο και σκοπό έχει να επιταχύνει τα κέρδη των πελατών της.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.