Αρτέτα: «Η απουσία των φιλάθλων έχει βοηθήσει την Άρσεναλ»!

77

Αρκετές ομάδες θέλουν τους φιλάθλους τους στο γήπεδο. Η Άρσεναλ μάλλον δεν είναι μία από αυτές μιας και σύμφωνα με τον προπονητή της, Μικέλ Αρτέτα, οι «κανονιέρηδες» παίζουν καλύτερα μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Ο Μικέλ Αρτέτα εξήγησε γιατί πιστεύει πως η ομάδα του παίζει καλύτερα σε άδειες εξέδρες τονίζοντας ότι το άγχος και η πίεση των φιλάθλων είναι ένα στοιχείο που επηρεάσει την Άρσεναλ.

«Η πίεση είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Ειδικά όταν παίζεις μπροστά σε 80.000 φιλάθλους, κυρίως όταν έχει και την μπάλα στην κατοχή σου. Άλλοι θέλουν έξτρα κίνητρο, έξτρα πίεση για να τους οδηγήσει στην νίκη. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι διαφορετικός. Η ομάδα παίζει εξαιρετικά αυτό το διάστημα και προφανώς η απουσία της πίεσης των φιλάθλων τους έχει βοηθήσει» είπε ο Αρτέτα ο οποίος αποκάλυψε ότι λόγω της… ησυχίας στο γήπεδο μπορεί να δίνει τις οδηγίες του στα Αγγλικά, στα Ισπανικά και τα Γαλλικά.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

5 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.