Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ Αμπντελχάκ Νούρι ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν για πάνω από ένα χρόνο, σκορπώντας χαμόγελα σε όλο τον κόσμο στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης.

Η οικογένεια του 21χρονου Ολλανδού ανακοίνωσε ότι ο Νούρι ξύπνησε από το κώμα στις 5 Αυγούστου και πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον και μάλιστα συνομιλεί με τους δικούς του, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλάι του όλο αυτό το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο αδερφός του ποδοσφαιριστή ανέφερε: «Η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Βέβαια μπορεί να κινήσει μόνο το κεφάλι του. Ξύπνησε στις 5 Αυγούστου από το κώμα, αναγνώρισε τους αγαπημένους του ανθρώπους και ξεκίνησε να συνομιλεί με την οικογένειά του»

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!

Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς! Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ! Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.