Μπάμπιτς κι άλλοι δυο…

Πολύ λίγα είναι πια τα κομμάτια έμεινε να μπουν στη θέση τους για να παρουσιαστεί έτοιμο και συμπληρωμένο (τουλάχιστον ως προς τις βασικές εκκρεμότητες, μιας και όσο τρέχει μια μεταγραφική περίοδος ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν διάφορα) το παζλ του γαλαζοκίτρινου ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στο ψάξιμο για τον παίκτη που θα κλείσει την τρίλιζα στη γραμμή κρούσης με τους Μαέ και Μάιντεβατς κατά πως φαίνεται υπάρχει κατάληξη. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ αναζητούσαν κάποιον ακόμα νεαρότερο από τους άλλους δύο, οι οποίοι σε αντίθεση με πέρσι παίρνουν πλέον θέση στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών, ώστε να εμπίπτει στα ηλικιακά όρια που απαιτούνται για να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Όλα δείχνουν πως τον βρήκαν στον 22χρονο παρά ένα δεκαήμερο διεθνή με τις μικρές ομάδες της Κροατίας Μάτκο Μπάμπιτς. Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το καθεστώς με το οποίο θα έρθει ο παίκτης στη Λεμεσό, μιας και μόλις πριν από ένα χρόνο, όταν είχε αποκτηθεί από τη Ριέκα, είχε βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Απ’ εκεί και πέρα το βάρος θα πέσει εξ ολοκλήρου στην άμυνα. Άλλωστε, το κεφάλαιο που έχει να κάνει με την ενίσχυση στα στόπερ παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που δεν «έκατσαν» οι περιπτώσεις των Σενκ και Μίλερ, με αποτέλεσμα να αναζητείται ο άνθρωπος που θα έρθει για να δώσει ποιότητα και έξτρα επιλογές στις δύο «καθαρόαιμες» υφιστάμενες, αυτές των Αντρέ Τεϊσέιρα και Ράσο.

Επιπρόσθετα, δε, η ομάδα ψάχνει γι’ αυτόν που θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Νιλς Τεϊσέιρα, που ως γνωστόν είναι εδώ και καιρό προ της εξώπορτας. Ο Γερμανός δεν δέχτηκε τη μείωση που του προτάθηκε, είναι στο ψάξιμο για την επόμενη ομάδα του και το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας είναι να πάρει παίκτη που θα τη γεμίσει και σ’ αυτή τη θέση, όπου υπάρχουν επίσης οι επιλογές των Χάρη Κυριάκου και Μηνά Αντωνίου.

Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 5% της κατάθεσης σας! Έτσι μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον μέχρι 50 ευρώ Μπόνους!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.