Ο «θρύλος» της Σέλτικ Σκοτ Μπράουν κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από 19 χρόνια καριέρας.

Ο «36χρονος Μπράουν αποτελούσε την σημαία της Σέλτικ για πολλά χρόνια και η απόφαση του φαίνεται να είναι οριστική.

Πριν από εννιά μήνες υπέγραψε συμβόλαιο, διετούς διάρκειας, με την Αμπερντίν, έχοντας τον ρόλο του παίκτη-προπονητή, ωστόσο, όπως φαίνεται, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον έμπειρο κεντρικό μέσο. Αν και ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, του άνοιξε την… πόρτα για την επιστροφή του στον σύλλογο, η απόφαση του Σκοτ Μπράουν αποδεικνύεται οριστική.

Επιπροσθέτως, ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο σύλλογος βρίσκεται κοντά στο να πανηγυρίσει την επιστροφή του τίτλου. Πάντα ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι ως αρχηγός, με 50.000 φιλάθλους από πίσω μας, να θέλουν το καλύτερο για εμάς. Ναι, η τελευταία μου χρονιά δεν πήγε τόσο καλά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος, να αναφερθεί πως ο Σκοτ Μπράουν αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε Χιμπέρνιαν, Σέλτικ και Αμπερντίν, πραγματοποιώντας συνολικά 787 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, κατέκτησε συνολικά 23 τίτλους, ενώ αγωνίστηκε 55 φορές και με την φανέλα της εθνικής Σκωτίας. 

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!