Δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον Απόλλωνα, η Κυπριακή αγορά καθώς έχουν γίνει κρούσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Οι πρωταθλητές Κύπρου ψάχνουν για ποιοτικές λύσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, για την επόμενη σεζόν και την τεράστια πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήδη στο κοντινό παρελθόν οι «Γαλάζιοι» της Λεμεσού έκαναν κίνηση για την απόκτηση παικτών με εγχώρια ψώνια, όπως για παράδειγμα η προσπάθεια που έγινε με τον Παύλο Κορρέα, η οποία εν τέλει «ναυάγησε».

Κλειστός θεωρείται ο Βα που αγωνιζόταν στην Πάφο, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον Ζαχαρία Άδωνη που ανήκει στον Εθνικό, που έκανε πολύ καλή χρονιά με τον σύλλογο της Άχνας.

Πάντως στο Κολόσσι κρατάνε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, ζητώντας από τον κόσμο να κάνει υπομονή για τις εξελίξεις.

Μπείτε στην Meridianbet και απολαύστε τα bonus που σας περιμένουν. Εκεί μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του onlinebetting σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου σε πολύ υψηλές αποδόσεις.