Ο Ολλανδός τεχνικός δίνει μάχη εδώ και καιρό με τον καρκίνο!

Ο Λουΐς Φαν Χάαλ σε συνέντευξη του στην ολλανδική τηλεόραση αποκάλυψε πως εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Σοκ στο ποδόσφαιρο καθώς η είδηση βγήκε από το πουθενά και ο Ολλανδός πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη και είδη έχει πραγματοποιήσει 25 χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με τον Φαν Χάαλ δεν ήθελε να δώσει διαστάσεις στο θέμα που προέκυψε με την υγεία του καθώς δεν ήθελε να δημιουργηθεί αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

Ο Φαν Χααλ οδήγησε την Εθνική Ολλανδίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και στον όμιλο της θα έχει την διοργανώτρια χώρα του Κατάρ, Σενεγάλη, και Εκουαδόρ.

Σε δηλώσεις του ο Λουΐς Φαν Χάαλ τόνισε:

«Πιστεύω πως δεν λες σε ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις τέτοια πράγματα γιατί ενδέχεται να επηρεάσει τις επιλογές και την αποφασιστικότητα τους, οπότε σκέφτηκα πως οι παίκτες μου δεν πρέπει να το μάθουν», ανέφερε ο πολύπειρος προπονητής και προσέθεσε: «Πολλές φορές κατά την διάρκεια της θητείας μου στον πάγκο της Εθνικής Ολλαδνίας, έπρεπε να φύγω κρυφά τα βράδια για να πάω στο νοσοκομείο, δίχως οι παίκτες μου να το μάθουν. Τότε πίστευα ότι ήμουν υγιής. Αλλά… δεν είμαι».

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!