Η οπαδική βία ξαναχτύπησε!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το νέο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, 17ος ποδοσφαιριστής του Άρη της ομάδας U19 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από μια ομάδα οπαδών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έβαλε γκολ στον αγώνα των ομάδων U19 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ και έτρεξε προς την κάμερα για να πανηγυρίσει, φιλώντας το σήμα πάνω στη φανέλα της ομάδας του.

Μετά από λίγες ημέρες, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στα Λαδάδικα από 7 άτομα, μπράβους καταστημάτων της περιοχής, οι οποίοι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του, τον ρώτησαν εάν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα», πριν τον ξυλοκοπήσουν.

Ο πατέρας του 17χρονου κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία και πήρε τον γιό του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 17χρονος έπαθε κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα.

Ένα νέο επεισόδιο που θυμίζει την δολοφονία του Άλκη και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή λέει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάτι πρέπει να γίνει.