Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή στη Γεωργία.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ μίλησε και για το μέλλον του. 

Οι τοποθετήσεις του Κετσπάγια:

«Ήταν ατυχές γεγονός που η ομάδα δεν κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος στο Κόνφερενς Λιγκ παλέψαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε από τον όμιλο. Δεν είναι εύκολο για μια Κυπριακή ομάδα να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα. Από τη μια είναι κακό που δεν βγήκαμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και να φέρουμε νέους παίκτες. Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη, θα έπρεπε να παίξουμε πολύ σύντομα. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα να προετοιμαστούμε. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μετά τον κορωνοϊό, πρόσφατα προβλήματα και να ξεκουραστούμε και εμείς. 

Αν θα πάρει η ομάδα Γεωργιανό ποδοσφαιριστή:

Αν εμφανιστεί κάποιος παίκτης με ενδιαφέρον, θα τον πάρω ευχαρίστως. Είχα Γεωργιανούς στην ομάδα και έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο μαζί μας. Πριν την έναρξη της σεζόν, οι τρεις έλαβαν καλύτερες προσφορές και έφυγαν για το ΑΠΟΕΛ. Ακόμα ψάχνω και θέλω να φέρω έναν Γεωργιανό που θα είναι χρήσιμος για την ομάδα μας, αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση και ότι και να γίνει θα είμαι εκεί, εκτός κι αν αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες, δήλωσε χαρακτηριστικά για το μέλλον του.

Meridianbet Sports– Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!