Μετά από 6 χρόνια ο Ακοράν Ρέγιες δεν θα ανανεώσει με την ομάδα της Λάρνακας!

Χωρίζουν οι δρόμοι ΑΕΚ Λάρνακας και Ακοράν καθώς οι δυο πλευρές δεν θα προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους.

Η ΑΕΚ Λάρνακας σε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει την είδηση αυτή και επιφυλάσσεται στην συνέχεια να βραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα της Λάρνακας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Acoran Barrera Reyes. O Iσπανός μεσοεπιθετικός κλείνει με αυτό τον τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας.

Μια παρουσία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016, με τον συνολικό απολογισμό του Acoran σε αυτή την εξαετία να είναι 204 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 35 γκολ, με πιο αξιομνημόνευτο αυτό που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018.

Κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «κιτρινοπράσινη» και την τίμησαν και με το παραπάνω καθ’ όλη την διάρκεια της εξαετούς παρουσίας του. Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής που κόσμησε με τον χαρακτήρα και τις ικανότητες του το ποδόσφαιρο της Κύπρου εντός και εκτός γηπέδου.

H απεριόριστη εκτίμηση και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του είναι δεδομένα. Για αυτό και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για πάντα ανοικτή, ενώ η oμάδα μας επιφυλάσσεται σε μεταγενέστερο στάδιο να βραβεύσει τον ποδοσφαιριστή.

Αcoran Barrera Reyes σε ευχαριστούμε!

Meridianbet Sports– Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!