Ξεκαθάρισε το τοπίο για το γήπεδο της Λεμεσού στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία των προέδρων των τριών ομάδων της πόλης.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου οι τρείς Προέδροι των Σωματείων Λεμεσού Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΡΗ βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να μιλήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για το γήπεδο Λεμεσού.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που αφορά τη χωρητικότητα του νέου σταδίου της Λεμεσού και επιβεβαιώθηκε ότι το γήπεδο ολοκληρώνεται όπως έχει σχεδιαστεί, χωρίς καμία παρέκκλιση σε θέματα εμβαδού και χωρητικότητας.

Δείτε τι αναφέρει:

«Οι Πρόεδροι των τριών σωματείων εξέφρασαν την βούληση τους να ακολουθήσουν τις νέες μη δεσμευτικές συστάσεις της ΟΥΕΦΑ, αναφορικά με το ζήτημα που αφορά την ασφάλεια και την άνεση των θεατών, γεγονός που εκ των πραγμάτων οδηγεί σε μείωση των διαθέσιμων θέσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε 12,600 θέσεις, ενώ με τη διαρρύθμιση που γίνεται μετά από την εισήγηση των ομάδων, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων θα ανέρχεται στις 10,300 .

Κατά τη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν κανονικά και αναμένεται το στάδιο να παραδοθεί  στις 25 Αυγούστου, ως είχε προγραμματιστεί στη βάση των χρονοδιαγραμμάτων που είχαν τεθεί», προστίθεται.