Ο Ερμής σε επίσημη ανακοίνωση τοποθετείται στις δηλώσεις που έκανε ο Λούκας Φανιέρος περί αποχώρησης του οριστικά από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους «φτεροπόδαρους»:

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Μία <άλλη ημέρα> ξημέρωσε σήμερα για τον ΕΡΜΗ ΜΑΣ ,μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου μας κ.ΛΟΥΚΑ ΦΑΝΙΕΡΟΥ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!

Τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν αναλυτικές ενημερώσεις για την Διαχείριση της Κατάστασης στην Ομάδα απο εδώ και πέρα,ενώ θα ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ <ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ>ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ,ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ <ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ>ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΑΝΙΕΡΟΥ ΕΝΑ 12ΕΤΕΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2014

ΣΤΟ UEFA EUROPA LEAGUE !!

Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !! ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ !!

#ermisfc #official #news #cyprus #aradippou

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!