Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο αρχηγός της Ομόνοιας Ιωάννης Κούσουλος που δεν έκρυψε τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της διάσκεψης τύπου για τον αυριανό (25/5) μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Κούσουλος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της διάσκεψης για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε εξαιτίας του τραυματισμού που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης τους τελευταίους μήνες.

Ο αρχηγός της Ομόνοιας λύγισε, δάκρυσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει τις δηλώσεις του.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον αγκάλιασε τον ποδοσφαιριστή του και δήλωσε πως είναι πραγματικός ηγέτης και θα το δείτε του χρόνου.

Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στον τελικό, μετά από μια χρονιά που δεν ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι. Εύχομαι ότι όλα θα πάνε καλά και θα πανηγυρίσουμε και φέτος ένα τρόπαιο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν και στις δύσκολες στιγμές» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

-Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Εύχομαι πως θα είμαι έτοιμος στην προετοιμασία. Ήταν μια κακή χρονιά για μένα. Προσπάθησα να είμαι κοντά στην ομάδα όσο μπορούσα».

-Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας με τον Νιλ Λένον: «Προσπάθησε να αλλάξει την ψυχολογία και να βάλει το δικό του πλάνο. Παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι».

Ιωάννης Κούσουλος στην συνεντευξή τύπου!

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!