Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Κυανολεύκων»

Ο Απόλλωνας σε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση εισιτηρίων για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΡΗ στο Τσίρειο Στάδιο.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την μεγάλη νίκη επι του ΑΠΟΕΛ που τον φέρνει σε απόσταση βολής από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς οι «Κυανόλευκοι» βρίσκονται στο +4 από τον 2ο ΑΠΟΕΛ με 2 παιχνίδια να απομένουν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Τρίτης (10/05, 15:00) ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/05, 19:00) στο Τσίρειο.

Υπενθυμίζεται και τονίζεται ότι ο αγώνας είναι εκτός έδρας και ως εκ τούτου τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ELITE βάσει των προνομίων τους δικαιούνται δωρεάν εισιτήριο. Παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρείας μας στο 25746805 για να διευθετηθεί η παραλαβή του εισιτηρίου τους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ELITE, VIPκαι VIP Youth, θα μπορούν να καθίσουν στην θέση τους με την επίδειξη εισιτηρίου αγώνα και της κάρτας διαρκείας τους.

Η προπώληση θα χωριστεί σε δύο φάσεις:

Α’ Φάση Τρίτη (10/05)-Πέμπτη (12/05):Προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Πέμπτη (12/05) το πρωί.

Β΄ Φάση (Πέμπτη 12/05, 09:00):Έναρξη προπώλησης για όλο το φίλαθλο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη καλέστε στο τηλέφωνο 95114846.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ και για καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας ο αριθμός των διαθέσιμων online εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.

Το ωράριο του καταστήματος:

Τρίτη: 3:00π.μ.–7:00μ.μ.

Τετάρτη: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.

Πέμπτη: 9:00π.μ.–7:00μ.μ.

Παρασκευή: 9:00π.μ.–7:00μ.μ.

Σάββατο: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 18/02/2022, ισχύουν τα ακόλουθα για την είσοδο των φιλάθλων στα στάδια.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ COVID

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

  1. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια της COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, ή
  2. με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια της COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια της COVID-19, ή
  3. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 17 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) 72 ωρών ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών.

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας.

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!